DPÜ Etkinlikler

Son Haberler

DPÜ’de TÜRKSOY’un Fotoğraf Sergisi Açıldı

24 Nisan 2024, Çarşamba Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Müzeler Koordinatörlüğü ve Bursa Uludağ Üniversitesi Ali Şir Nevai Özbek Dili ve Kültürü Merkezi Müdürlüğünün iş birliğiyle düzenlenen Özbekistan’dan Bahar Nefesi Çalıştayı kapsamında Ahmet Yakupoğlu Müzesi’nde Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatının (TÜRKSOY) fotoğraf sergisi açıldı.

Ahmet Yakupoğlu Özbek Sanatçılara Tanıtıldı

24 Nisan 2024, Çarşamba Kütahya Valisi Musa Işın ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Özbekistan’dan Bahar Nefesi Çalıştayı için şehrimize gelen Özbekistan Sanat Akademisi ve Özbekistan Ulusal Sanat ve Tasarım Enstitüsünün temsilcilerine Kütahya’nın değerlerinden Ahmet Yakupoğlu’nun sanatçı yönünün tanıtıldığı etkinliğe katıldı.

DPÜ Ayak Tenisi Takımı’ndan İkincilik

23 Nisan 2024, Salı Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası karşılaşmalarında erkek takımımız ikinci, kadın takımımız dördüncü oldu.

DPÜ’den Özbekistan’dan Bahar Nefesi Etkinliği

22 Nisan 2024, Pazartesi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Müzeler Koordinatörlüğü ve Bursa Uludağ Üniversitesi Ali Şir Nevai Özbek Dili ve Kültürü Merkezi Müdürlüğünün iş birliğiyle düzenlenen Özbekistan’dan Bahar Nefesi Çalıştayı başlıklı etkinliğe Özel Ahmet Yakupoğlu Müzesi ev sahipliği yaptı.

Salon Futbolunda DPÜ’den İki Şampiyonluk

21 Nisan 2024, Pazar Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarında kadın ve erkek takımımız yenilgi almadan şampiyon olarak Süper Lig’e yükselme maçlarına katılmaya hak kazandı.

DPÜ Bu Bahar Spora Doyacak

19 Nisan 2024, Cuma Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde 2023-2024 Akademik Yılı’nın son 6 haftasında futbol, basketbol ve voleybol dallarında 6 farklı turnuva düzenlenecek.