Güzel Sanatlar Fakültemizden Tanıtım Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakütesi bölümlerinin üniversite adayı öğrencileri tanıtılması amacıyla yapılan çevrim içi etkinlik, Görsel İletişim Tasarımı Bölümümüzün tanıtımıyla başladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi bölümlerinin tanıtım etkinlikleri Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ile başladı.

Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri için çevrim içi ortamda düzenlenen ve Türkiye genelindeki Güzel Sanatlar Liseleri ile de paylaşıma açık olan tanıtım etkinliklerinin ilkinde Görsel İletişim Tasarımı Bölümü adına, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mine Küçük bir konuşma yaparak fakültemizi tanıttı ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Fakültemizdeki diğer bölümler ile devam etmesi planlanan tanıtım etkinliği yaklaşık 1 saat sürdü. Etkinlik Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Mustafa Demir'in, Dr. Öğr. Üyesi Mine Küçük'e teşekkürlerini iletmesiyle son buldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mart 2021, Pazartesi / 871 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,