DPÜ ile İHH Arasında İş Birliği Protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitemiz ile İHH İnsani Yardım Vakfı arasında yapılması planlanan faaliyetlere ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz ile İHH İnsani Yardım Vakfı arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Atilla Batur, İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Mustafa Yenipazar ve beraberindeki heyet katıldı. 

DPÜ ve İHH İnsani Yardım Vakfı iş birliği ile Kütahya ve Suriye-Türkiye sınır bölgesinde bulunan ihtiyaç sahibi insanlara yönelik 'Seninle Tamamlansın' adı altında yapılması planlanan yardım kampanyasına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

UYSAL: DPÜ OLARAK İHTİYAÇ SAHİBİ İNSANLARA YARDIM EDECEĞİZ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, imza töreninde yaptığı açıklamada "Bu protokolü imzalamaktan ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak ihtiyaç sahibi insanlara yardım edeceğimizden dolayı çok mutluyum. İnşallah ihtiyaç sahibi insanlara yardım elimizi ulaştırarak hayırlara vesile olacağız" dedi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Mustafa Yenipazar ise yapılan iş birliğiyle ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeyi amaçladıklarını ve imzalanan protokolden dolayı Üniversite yönetimimize teşekkür ettiğini bildirdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Mart 2021, Çarşamba / 652 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler