DPÜ ile Özgür Halep Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Suriye Geçici Hükümeti Millî Eğitim Bakanlığı ve Özgür Halep Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz ile Suriye Geçici Hükümeti Millî Eğitim Bakanlığı ve Özgür Halep Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. 
Rektörlük makamında düzenlenen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Şahmurat Arık, ULMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yunus Şişman, TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uslu, Geçici Suriye Hükümeti Eğitim ve Öğretim Bakanı Prof. Dr. Huda Alabsi, Özgür Halep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdul Aziz Aldoghaim katıldı.
Protokol, Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Özgür Halep Üniversitesi ve Suriye Geçici Hükümeti Milli Eğitim Bakanlığı arasında ortak yürütülecek eğitim, sınav, yardımlaşma ve dayanışma konularında yapılacak faaliyetleri kapsamaktadır.
İmzalanan protokol hakkında konuşan Röktörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal: "İmzalanan bu protokol ile üniversitemizin gücüne güç kattık. Protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Mart 2021, Cuma / 917 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler