DPÜ’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sanal Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Programı kapsamında İç Mimarlık Bölümü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sanal Sergisi gerçekleştirildi.

Mimarlık Fakültemiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sanal Sergisi'ni sanatseverlerle buluşturdu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sanal Sergisine, Türkiye'de bulunan farklı bir çok üniversiteden akademisyenlerin yanı sıra sanatçılar da katılım gösterdi. Yabancı katılımcıların da yer aldığı sergi Behance platformu üzerinden ziyaretçilere açıldı.

Sergiye ilişkin açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, sergi fikrini hayata geçiren fakülte yönetimimize, etkinliğe katılan akademisyen ve sanatçılara teşekkürlerini sundu.

Fakültemizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sanal Sergisi'ni incelemek için tıklayınız.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Mart 2021, Salı / 1104 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,