DPÜ ve Kütahya Belediyesi Ortak Projeleri Görüştü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, beraberindeki heyet ile ‘Taş ve Gümüş Takıya Dönüşüyor, Engeller Kalkıyor’ projesinin ayrıntılarını görüşmek üzere Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık ile bir araya geldi.

Kütahya Belediyesinde gerçekleşen görüşmede, Rektörümüze, Güzel Sanatlar Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Haldun Şekerci ve akademisyenlerimizden Öğr. Gör. M. Tahir İyioğlu ile Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Hatice Yakar eşlik etti.

Üniversitemizin yürütücülüğünü üstlendiği ve Kütahya Belediyesinin de paydaşlarından biri olduğu ‘Taş ve Gümüş Takıya Dönüşüyor, Engeller Kalkıyor’ projesinin ayrıntılarının görüşüldüğü ziyarette daha önce imzalanan protokole göre tarafların üstlendiği yükümlülüklerin ne aşamada olduğu ve projenin ayrıntıları gibi konular ele alındı. 

Proje kapsamında kullanılacak ve mülkiyeti Kütahya Belediyesine ait olan konakların tahsisinin de görüşüldüğü ziyaretin sonunda Başkan Prof. Dr. Işık, ziyaretlerinden dolayı Üniversite heyetimize Rektör Prof. Dr. Uysal ise projeye verdiği destekler için Başkan Işık’a teşekkürlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Şubat 2021, Salı / 1314 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler