Prof. Dr. Vural Kavuncu’dan Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’a ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, ortak projeler ve iş birliği yapılabilecek konular hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Görüşmenin sonunda Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a çalışmalarında başarılar diledi.

Uysal da Kavuncu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde görev yapan tüm akademik ve idari personeline başarı dileklerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Şubat 2021, Salı / 1692 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,