Prof. Dr. Kazım Uysal ASSAM İslam Birliği Kongresi’ne Katıldı

Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği (ASSAM) tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslararası İslam Birliği Kongresi’nin açılışında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal bir konuşma gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, 4. Uluslararası ASSAM İslam Birliği Kongresinin açılışında açıklamalarda bulundu.

Üniversitemizin paydaşlarından biri olduğu kongre, küresel salgın önlemleri kapsamında 12-13 Aralık 2020 tarihlerinde video konferans yoluyla düzenlendi. Bu yıl ASRİKA Konfederasyon Savunma Sistemi ana temasıyla gerçekleştirilen kongrede, açılış ve selamlama konuşmaları bölümünde açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Kâzım Uysal, kongrenin düzenlenmesinde katkı sunan başta ASSAM Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Tanrıverdi olmak üzere tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sundu.

Rektörümüz açılış ve selamlama konuşmasında şunları söyledi:

PROF. DR. BATUR, MODERATÖRLÜK GÖREVİ ÜSTLENDİ

Kongrenin 12 Aralık Cumartesi günü düzenlenen oturumlarında moderatörlük görevlerinden birini Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur üstendi. Prof. Dr. Batur’un yönettiği oturumda Bosna-Hersek, Çad, Irak, Mısır ve Türkiye’den akademisyenler askeri üsler, savunma politikaları ve jeopolitik konularında bildirilerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Aralık 2020, Pazar / 1787 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler