DPÜ İLTEM’den Libya Biyoteknoloji Enstitüsü ile İş Birliği Anlaşması

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İleri Teknolojiler Araştırma ve Uygulama Merkezi (DPÜ İLTEM), Libya’nın Trablus şehrindeki Biyoteknoloji Araştırma Enstitüsü ile iş birliği anlaşması imzaladı.

DPÜ İLTEM, Libya’daki Biyoteknoloji Araştırma Enstitüsü ile iş birliği anlaşmasına imza attı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Şahmurat Arık, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, DPÜ İLTEM Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa Tuncer ile Libya Doğal Bilimler Araştırma ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı Biyoteknoloji Araştırma Enstitüsü Yetkilisi Doç. Dr. Abdulwahab Kammon ve beraberindeki heyet katıldı.

İmzalanan sözleşmeyle, taraflar biyoteknoloji alanında eşitlik ve karşılıklı menfaat temelinde iş birliğini geliştirmek, ortak eğitim programları, lisansüstü öğrencilerin ve akademik personellerin değişimi, ortak bilimsel yayınlar ve araştırmalar ile bunların mali yükümlülüklerinin planlanması konusunda anlaşma sağladı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Aralık 2020, Pazartesi / 1397 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,