DPÜ FEF’te Akademik Yükseltme Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde görev yapan öğretim üyelerimiz için akademik yükseltme töreni gerçekleştirildi.

Fen Edebiyat Fakültemizde akademik yükseltme töreni düzenlendi.

Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonunda düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ve öğretim üyelerimiz katıldı.

Törende konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğlulları ve Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, akademik yükselmeye hak kazanan öğretim üyelerimizi kutlayarak başarılarının devamını dilediler.

Törende profesör unvanına yükselen Genel Sekreter Vekilimiz Atilla Batur ile Fakültemizin öğretim üyeleri Necati Aksanyar, Mustafa Güneş, Ersen Ersoy, Huriye Sanem Aydoğdu, Emine Dingeç, Ali Serdar Nazlıpınar, Cüneyt Nadir Solak, Hamza Yaşar Ocak, Altay Tayfun Özcan ve Orhan Murat Kalfa ile doçent unvanına yükselen öğretim üyelerimiz Abdullah Acehan, Arzu Özyön ve Figen Çevirici Coşkun'a cübbeleri Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal tarafından giydirildi ve öğretim üyelerimize günün anısına hediye sunuldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Kasım 2020, Pazartesi / 2101 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler