Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk DPÜ’de Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. yıl dönümü dolayısıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde anma töreni gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Üniversitemizdeki Dumlupınar Anıtı önünde gerçekleştirilen törene Rektör yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İrfan Terzi, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İ. Göktay Ediz, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

Prof. Dr. Hasan Göçmez'in anıta çelenk sunması ile başlayan tören, saat 09.05'te yapılan saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşımızın okunmasıyla sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Kasım 2020, Salı / 1412 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü,