Kızılay Yönetiminden Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan ve Kütahya İl Müdürü Talha Tekin ile Üniversitemizde bir araya geldi.

Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan ve Kütahya İl Müdürü Talha Tekin, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a ziyarette bulundu.

Üniversitemizin Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüze Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Şahmurat Arık ile Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur da eşlik etti.

Sohbet şeklinde geçen görüşmede, Dr. İbrahim Altan ve Tekin, üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında Üniversite yönetimimizden bilgiler aldı ve taraflar arasında çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Altan, Rektörümüze Kızılay'ın yayınladığı eserleri hediye ettiler ve Üniversite yönetimimize çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz de Altan'a kaftan biçiminde çini  sundu. Prof. Dr. Uysal, Prof. Dr. Arık ve Prof. Dr. Batur da Kızılay yönetiminin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek kendisine görevlerinde başarı dileklerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Ekim 2020, Cuma / 802 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler