DPÜ Tavşanlı MYO’dan Emet Etibor İşletmesine Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavsanlı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Cengiz Duran ve beraberindeki heyet, Emet Etibor İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

Üniversitemiz Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Cengiz Duran ve beraberindeki heyet Emet Etibot İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette Prof. Dr. Cengiz Duran'a  Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Özkaya eşlik etti.

Emet Etibor İşletme Müdürü Maden Müh. Osman Zengin ve Teknik Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Savaş'la, meslek içi eğitim, bilimsel proje ortaklığı ve işbirliği yapılması üzerinde görüşüldü. Görüşmede, Yüksekokulumuz öğretim elemanları ve bölümlerin birikimlerinin değerlendirilerek, ülkemiz kaynaklarının değerlendirilmesi konusunda işbirliği ve protokol yapılması için mutabakata varıldı.

Görüşmenin sonunda Zengin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Duran ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Duran da Zengin'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Ekim 2020, Cuma / 1017 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,