DPÜ SBF Özel Yetenek Sınavları Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin 24-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında düzenlenen 2020 Yılı Özel Yetenek Sınavları sona erdi.

DPÜ Spor Bilimler Fakültesi 2020 Yılı Özel Yetenek Sınavları tamamlandı.

Birinci aşamada toplamda bin 959 kişinin katıldığı, ikinci aşamada ise 580 kişinin performans sergilediği sınavda 318 aday Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin yeni öğrencisi olma hakkı kazandı. 

Sınav sonuçları da Spor Bilimleri Fakültemizin internet sitesinden kamuoyuyla paylaşıldı.

DEKAN ACET’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Sınavların ardından bir açıklama yapan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Acet, şunları söyledi:

Bizlere yoğun destekleri olan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’a, Rektör yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Muammer Gavas'a, Sayın Prof. Dr. Hasan Göçmez'e, Sayın Prof. Dr. Mustafa Aydın'a, Genel Sekreterimiz Sayın Prof. Dr. Atilla Batur'a, Sağlık Kültür ve Spor ile İdari Mali İşler Daire Başkanlarımıza, diğer üniversitelerden jüri başkanı olarak sınavımıza katkı sağlayan; Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Metin Yaman, Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Yusuf Can'a, Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mehmet Bayansalduz’a, Konya Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hamdi Pepe’ye, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinden Sayın Doç. Dr. Serdar Eler’e, Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Şenol Yanar'a, sınav ile ilgili yazılım programı ve bizzat sınavda katkı sağlayan Öğr. Gör. Ferzende Tekçe'ye, teşekkür ederiz.

Ayrıca sınavların gerçekleştirilmesinde büyük emeği olan fakülte dekan ve dekan yardımcılarımıza, bölüm başkanlarımıza, fakülte sekreterimize, tüm akademik ve idari personelimize ve hizmet veren ekibimize, özel güvenlik sorumlusu ve ekibine, İl Sağlık Müdürümüze ve değerli sağlık personeline, sınavımızın tamamını kamera ile kayıt altına alan ekibimize, sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesindeki ekibimize ve Kanal 43 Genel Müdürü ve ekibine teşekkür ederiz.

Yeni kazanan öğrencilerimize hayırlı olsun.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Ağustos 2020, Pazartesi / 1117 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler