Pazarlar MYO’dan 40 An 40 Şehit 40 Hikaye Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında hazırlanan 40 An 40 Şehit 40 Hikâye sergisini açtı.

DPÜ Pazarlar MYO’da 40 An 40 Şehit 40 Hikâye sergisi açıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen sergiye açılış gününde Pazarlar Kaymakamı Yunus Emre Fırat, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci ve Pazarlar MYO Müdürümüz Doç. Dr. Semra Durmuş Acer ve akademisyenlerimiz katıldı.

Hain darbe girişiminin yaşandığı gün demokrasi aşkıyla sokağa çıkan ve şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlarımızdan 40 kişinin yaşam öyküsü ve o gece yaşadıklarının anlatıldığı sergi, katılımcılardan büyük beğeni aldı.

Serginin son gününde Pazarlar’a bir ziyaret gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Mustafa Aydın ile Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur da sergi alanında yer alan eserleri incelediler. Üniversite heyetimiz sergi ziyaretinin sonunda emeği geçen akademisyenlerimize teşekkürlerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Temmuz 2020, Cuma / 558 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler