Spor Bilimleri Fakültemizden 15 Temmuz’da İki Etkinlik Birden

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında badminton turnuvası ve anma etkinliği gerçekleştirdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 15 Temmuz'u etkinliklerle geçirdi.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Germiyan Yerleşkesindeki Kapalı Spor Salonu'nda bir badminton turnuvası düzenleyen Fakültemizde, akademisyenlerimiz turnuva boyunca dostça karşılaşmalar gerçekleştirerek sporun birlik ve beraberlik yönüne dikkat çektiler.

Fakültemiz 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında video konferans yoluyla bir anma etkinliği de gerçekleştirdi. Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mehmet Acet ve Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Aydın Şentürk ve Doç. Dr. Sinan Akın'ın konuşmacı olarak katıldığı etkinliğin ardından Fakültemizden yapılan yazılı açıklamada "15 Temmuz şehitlerimiz ile ülkemizin kurulması için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ayrıca tüm gazilerimize acil şifalar dileyerek minnetlerimizi sunuyoruz" denildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Temmuz 2020, Cuma / 572 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,