DPÜ Mimarlık Fakültesi Öğrencilerinden 15 Temmuz Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla bir sergi düzenlediler.

Mimarlık Fakültesi öğrencilerimiz, 15 Temmuz anısına bir sergi düzenlediler.

Sanal ortamda hazırlanan ve fakültemizin akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar ve Öğr. Gör. Turgut Kalay’ın danışmanlığında hazırlanan sergide Fakültemizin birinci ve ikinci sınıfında öğrenim gören öğrencilerimiz, çeşitli iç mekan tasarımlarından oluşan eserlerini 15 Temmuz’un anlam ve önemine uygun mesajlarla hazırlayarak paylaştılar.

Fakültemizden yapılan açıklamada “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün dördüncü yıl dönümünde şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Türkiye Cumhuriyetine başsağlığı dileriz” denildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Temmuz 2020, Perşembe / 1122 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,