Kütahya Valisi Ali Çelik’ten Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Valiliği görevine atanan Ali Çelik Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Valisi Ali Çelik ile bir araya geldi.

Üniversitemizin Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Rektörümüze, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez, Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur da eşlik etti.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, Vali Ali Çelik'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversitemiz hakkında bilgiler verdi ve kendilerine görevlerinde başarılar diledi. Vali Çelik de Rektörümüze iyi dilekleri için teşekkür ederek görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

VALİ ÇELİK'TEN GÜVENLİK GÖREVLİLERİMİZE JEST

Kütahya Valisi Ali Çelik, Üniversitemizi ziyareti sırasında güvenlik görevlilerimizin 26 Haziran Özel Güvenlikler Günü'nü unutmadı.

Rektörlük ziyareti sırasında güvenlik görevlilerimizle kısa süre sohbet eden ve günlerini kutlayan Vali Çelik, Üniversitemizden ayrılmadan önce de güvenlik görevlilerimize çiçek ve hediyeler sunarak günlerini tebrik etti.

Güvenlik görevlilerimiz nazik davranışından dolayı Kütahya Valisi Çelik'e teşekkürlerini sunarak görevlerinde başarılar dilediler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Haziran 2020, Cuma / 3070 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler