Vali Toraman’dan DPÜ’ye Veda Ziyareti

Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Kütahya Valisi Ömer TORAMAN, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’a veda ziyaretinde bulundu.

Kütahya Valiliği görevi sona erecek olan Dr. Ömer Toraman, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede Rektörümüze, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin de eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Valiliği görevini yürüten Dr. Ömer Toraman'a Kütahya'da bugüne kadar verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve mülkiye başmüfettişliği görevinde başarılar diledi. Toraman da Rektörümüzün iyi dilekleri için teşekkür ederek üniversitemize başarı dileklerini sundu.

Ziyaretin sonunda Uysal, Toraman'a hediyerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Haziran 2020, Cuma / 1013 defa okundu.

Etiketler : kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,