Ekrem Yılmaz’dan DPÜ’ye Veda

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevinden emekli olan Ekrem Yılmaz için Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki Bedesten’de bir veda töreni düzenlendi.

DPÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevini yürüten ve emekliye ayrılan Ekrem Yılmaz için veda töreni düzenlendi.

Bedesten'de düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Yardımcılarımız Bayram Adıgüzel ve Miktat Bektaş, daire başkanlarımız ile Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı personelleri katıldı.

Törende ilk sözü alan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal “Ekrem Bey'in üniversitemizde emekleri çoktur. Burada harcadığı mesai boyunca üniversitemize sunduğu katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve kendisine bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.

Rektörümüzün ardından söz alan Ekrem Yılmaz ise “Kütahya Dumlupınar Üniversitesine hizmet ettiğim için çok mutluyum. Burada görev yaptığım süre boyunca beraber mesaimi paylaştığım başta başkanlık görevini yürüttüğüm Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı personelleri olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a, yöneticilerimize, daire başkanlarımıza ve tüm personellerimize bundan sonraki görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından Uysal, Yılmaz'a üniversitemize yapmış olduğu hizmetlerin anısına hediyeler sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Haziran 2020, Çarşamba / 1496 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler