DPÜ GSF Öğrencilerine Kültür ve Turizm Bakanlığından Ödül

Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği Genç Sanat: 4. Afiş Tasarım Yarışması’nın sonucuna göre Güzel Sanatlar Fakültemizin 4’ü aktif ikisi de 2 mezun olmak üzere toplamda 6 öğrencisi çeşitli ödüllere layık bulundu.

Genç Sanat: 4. Afiş Tasarım Yarışması'nda Güzel Sanatlar Fakültemizin altı öğrencisi ödüle layık bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği ve genç tasarımcılarla yakın tarihimiz konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışının 100. Yılı’na ithafen 'Hâkimiyet-i Millîye' konulu Genç Sanat: 4. Afiş Tasarım Yarışmasının sonuçları açıklandı.

Türkiye’deki tüm Üniversitelerin doktora, yüksek lisans ve lisans öğrencilerinin katılımına açık olan yarışmada, ödüle layık görülen 46 eserden 6’ı aktif ve mezun öğrencilerimiz tarafından alındı.

Buna göre, Görsel İletişim Tasarımı bölümü lisans öğrencilerimizden Mert Bağçiçek ve Grafik bölümü mezun öğrencilerimizden Hüseyin Uzuntaş, başarı ödülü almaya hak kazandı. Lisans öğrencilerimizden Halime Aladağ, Esma Taştan, Zeynep Adatepe ve Grafik bölümü mezunlarından Safa Akalay ise Sergileme Ödülüne layık görüldüler. 

Güzel Sanatlar Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin konuyla ilgili yaptığı açıklamada başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğrencilerimizi yarışmaya teşvik eden tüm öğretim üyelerine ve elemanlarına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mayıs 2020, Pazartesi / 1856 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler