Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’ten Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ve beraberlerindeki heyet ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ve beraberlerindeki heyeti ağırladı.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede Başkan Sahvet Ertürk'e, Belediye Başkan Yardımcısı Şuaip Çakır ve Fen İşleri Müdürlüğü Teknisyeni İbrahim Önder eşlik etti. Görüşmede ayrıca Domaniç ilçesinde ve Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunda yürütülen çalışmalar hakkında da karşılıklı bilgiler verildi.

Görüşmenin sonunda Ertürk, Çakır ve Önder, Prof. Dr. Kâzım Uysal'a üzerinde Osmanlı Devleti arması olan bir tabak hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi. Prof. Dr. Uysal da Ertürk ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı teşekkürlerini ve çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Nisan 2020, Çarşamba / 1193 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,