DPÜ Muay Thai Takımları Türkiye Şampiyonu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Muay Thai Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kuşadası’nda düzenlenen 12. Muay Thai Türkiye Şampiyonasında hem erkeklerde hem de kadınlarda Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Muay Thai Takımı 12. Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda erkeklerde ve kadınlarda Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kuşadası'nda düzenlenen ve 43 üniversiteden 300'e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada teknik direktörlüğünü Doç. Dr. Aydın Şentürk'ün ve idareciliğini Fikret Kabak'ın yaptığı DPÜ Muay Thai takımları, şampiyonaya 20 sporcu ile katıldı. Şampiyonada 3 altın, 4 gümüş ve 7 bronz madalya kazanan sporcularımız hem erkekler hem de kadınlar kategorilerinde Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

ŞENTÜRK: HEDEFİMİZ OLAN ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTIK

Şampiyona sonrasında açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Aydın Şentürk, ‘Güzel bir organizasyondu. Elde ettiğimiz başarıdan dolayı çok mutluyuz. Hedefimiz olan şampiyonluğa ulaştık. Elliden fazla ekibin bulunduğu şampiyonaya disiplinli ekip ruhu ve başarımzla damga vurduk. Sonraki yıllarda da bu başarıyı sürekli hale getirerek daha anlamlı kılmayı hedefliyoruz. Sporcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, ayrıca bizden desteğini esirgemeyen DPÜ yönetimine ve SKS Başkanımız Yusuf Ziya Beydüz'e teşekkürler ederim" dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Mart 2020, Çarşamba / 2239 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler