İktisadi Araştırma Vakfından Öğretim Üyelerimize Ödül

DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hüseyin Önder ve Kütahya Sosyal Bilimler MYO öğretim üyesi Doç. Dr. Şerife Önder, hazırladıkları Sürdürülebilir Kalkınmanın Gerçekleştirilmesinde Alternatif Bir Yaklaşım Olarak Döngüsel Ekonomi başlıklı çalışmalarıyla İAV tarafından verilen Prof. Dr. M. Orhan Dikmen Araştırma Ödülü’ne layık bulundu.

Doç. Dr. Hüseyin Önder ve Doç. Dr. Şerife Önder’in hazırladıkları çalışmayla İktisadi Araştırma Vakfı (İAV) Prof. Dr. M. Orhan Dikmen Araştırma Ödülü’nü kazandı.

İAV tarafından Prof. Dr. M. Orhan Dikmen anısına bu yıl 10.'su düzenlenen yarışmanın bu yıl Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen ödül töreninde Prof. Dr. M. Orhan Dikmen Araştırma Ödülü’ne ‘Sürdürülebilir Kalkınmanın Gerçekleştirilmesinde Alternatif Bir Yaklaşım Olarak Döngüsel Ekonomi: Panel Veri Yöntemi İle Bir Analiz’ başlıklı çalışmayı hazırlayan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin İktisat Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hüseyin Önder ve Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzun Dış Ticaret Programı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Şerife Önder layık bulunduğu açıklandı.

Doç. Dr. Hüseyin Önder ve Doç. Dr. Şerife Önder ödüllerini Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Ali Akben’in elinden aldı.

REKTÖRÜMÜZDEN ÖĞRETİM ÜYELERİMİZE TEBRİK

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal İktisadi Araştırmalar Vakfının yarışmasından ödül alan Doç. Dr. Hüseyin Önder ve Doç. Dr. Şerife Önder’i makamında kabul etti.

Prof. Dr. Kâzım Uysal öğretim üyelerimizi kazandıkları ödül nedeniyle tebrik etti ve üniversitemizin tanınırlığına olan katkısına vurgu yaparak öğretim üyelerine başarılarının devamını diledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Mart 2020, Cuma / 2287 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, 24 kasım öğretmenler günü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler