DPÜ‘de Kalite Komisyonu ve Kalite Alt Çalışma Grupları Toplantısı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Komisyonu ve Kalite Alt Çalışma Grubu üyeleri 2020 kurum iç değerlendirme raporunun hazırlanması ve yeni dönem çalışmalarının planlanması üzerine toplandı

DPÜ Kalite Komisyonu ve Kalite Alt Çalışma Grubu üyeleri kurum değerlendirme raporunun hazırlanması ve yeni dönem çalışmalarının planlanması için bir araya geldi.

Rektörlük binamızdaki Senato salonunda gerçekleşen ve rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Aydın'ın başkanlık ettiği toplantıya rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Hasan Göçmez, Kalite Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Bahar Çelik, Kalite Komisyonu ve alt çalışma grubu üyelerimiz katıldı.

Toplantıda kurumun 2019 yılı değerlendirmesi yapıldı. Ayrıca, yeni dönemde Kalite Güvencesi, Eğitim-Öğretim, Araştırma-Geliştirme ve Yönetim Sistemi ana başlıkları ile ilgili yapılacak çalışmalar hususlarında görüşüldü.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Şubat 2020, Çarşamba / 1235 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,