Prof. Dr. Kazım Uysal EGEKAF2020 Tanıtım Toplantısı’na Katıldı

Kütahya Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörümüz Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil ile birlikte İzmir’de gerçekleştirilen 2020 Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF 2020) tanıtım toplantısına katıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, İzmir'de düzenlenen EGEKAF2020 tanıtım toplantısına katıldı.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde ve Ege Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl 2.si düzenlenecek Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF2020) tanıtım toplantısına Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Ege Bölgesi'ndeki 17 üniversitenin rektörü, rektör yardımcıları ve kariyer ofisi yetkilileri, kamu kurumu yöneticileri, ile ticaret odası ve borsalarının temsilcileri katıldı. Toplantıda Rektörümüze, Rektör yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Kariyer ve Mezun Merkezimizin (DPÜKAMER) Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil eşlik etti.

Düzenlenen toplantıda kariyer fuarında düzenlenecek etkinlikler, katılım gösterecek şirketler, etkinlikte üniversitelerin ve paydaşların üstlenecekleri görevler olmak üzere çeşitli konu başlıkları altında bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantı EGEKAF2020 nin gerçekleştirileceği İzmir Kültürpark Fuar alanının incelenmesi ile sona erdi.

EGEKAF2020, 20-21 MART'TA İZMİR'DE

Paydaş olarak Üniversitemizin de katkı sağlayacağı ve 20-21 Mart tarihlerinde İzmir Kültür Park Fuar alanında gerçekleştirilecek EGEKAF2020'ye yaklaşık 500 firma ve 50 bin öğrenci ve mezunun katılım sağlaması bekleniyor. 

DPÜKAMER'den yapılan açıklamada fuara ilişkin ayrıntıların Mart ayı içinde öğrencilerimiz ve mezunlarımızla paylaşılacağı bildirildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Şubat 2020, Pazartesi / 1468 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler