Rektörümüzden EĞİTİM-BİR-SEN Kütahya’ya Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Atilla Batur ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Şahmurat Arık ile birlikte Eğitimciler Birliği Sendikasının Kütahya 2 Nolu Şubesini ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal ve beraberindeki heyet, Eğitimciler Birliği Sendikasının (EĞİTİM-BİR-SEN) Kütahya 2 Nolu Şubesine bir ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında EĞİTİM-BİR-SEN Kütahya 2 Nolu Şube Başkanı Rafet Keleş ve sendika yöneticileri tarafından karşılanan Rektörümüze, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Atilla Batur ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Şahmurat Arık da eşlik etti.

Heyetlerin görüşmesinde iki kurum arasında iş birliği olanakları görüşüldü ve kurumların çalışmaları hakkında karşılıkllı bilgi alışverişi yapıldı.

Ziyaretin sonunda Şube Başkanı Rafet Keleş, Üniversitemizin heyetine EĞİTİM-BİR-SEN Tarihi kitap setini ve Mehmet Akif İnan Vefa Albümü'nü hediye etti ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Ocak 2020, Perşembe / 4669 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü gsf, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,