DPÜ GESAM Etkinliğinde Veyis Ateş Tavşanlı Halkıyla Buluştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gelişim Stratejileri Araştırma Merkezi tarafından yürütülen Yerli Üretim Milli Güce Biz de Varız Türkiye Projesinin etkinlikleri Tavşanlı Belediye Korosu’nun konseri ve HaberTürk TV programcısı Veyis Ateş söyleşisi ile sürdü.

Yerli Üretim Milli Güce Biz de Varız Türkiye Buluşmaları kapsamında Tavşanlı'da Tavşanlı Belediye Korosu konseri ve Veyis Ateş söyleşisi düzenlendi.

DPÜ Gelişim Stratejileri Araştırma Merkezi tarafından başlatılan, Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasının proje ortağı olduğu Yerli Üretim Milli Güce Biz de Varız Türkiye buluşmalarının Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenlenen üçüncü etkinliğine Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, DPÜ GESAM Müdürümüz Doç. Dr. Bülent Cırık, ilçe bürokratları, öğrencileirmiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Etkinlik, Tavşanlı Belediye Korosunun konseri ile başladı. Koronun bir saat süren konseri katılımcılardan tam not aldı. Konserin ardından Habertürk TV programcısı Veyis Ateş düzenlenen söyleşide, öğrencilerimizle ve Tavşanlı halkıyla buluştu.

Veyis Ateş'in öğrencilerle ve Tavşanlı halkıyla bir araya geldiği söyleşide, özellikle savunma sanayinde milli üretimin önemine değinerek, Türkiye gündemine dair bir basın mensubu gözüyle değerlendirmelerde bulundu.

Söyleşinin sonunda Ateş’e Yerli Üretim Milli Güce, Biz de Varız Türkiye projesine verdiği destek dolayısıyla, günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Aralık 2019, Cuma / 1391 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler