Tavşanlı’da En Büyük Haber Oyunu Sahnelendi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gelişim Stratejileri Araştırma Merkezi tarafından yürütülen Yerli Üretim Milli Güce Biz de Varız Türkiye Projesinin etkinlikleri Tiyatro Külliyen tarafından sergilenen En Büyük Haber isimli tiyatro ile devam etti.

Yerli Üretim Milli Güce Biz de Varız Türkiye Buluşmaları kapsamında Tavşanlı'da En Büyük Haber adlı tiyatro oyunu sergilendi.

DPÜ Gelişim Stratejileri Araştırma Merkezi tarafından başlatılan, Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasının proje ortağı olduğu Yerli Üretim Milli Güce Biz de Varız Türkiye buluşmalarının Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenlenen ikinci etkinliğinde, Tiyatro Külliyen tarafından En Büyük Haber isimli oyun sergilendi.

Yönetmenliğini Osman Doğan'ın yaptığı Yunus Emer Obut, İsmail Emre Biliciler ve İsmail Volkan Ceylan'ın rol aldığı oyun öncesi, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve DPÜ GESAM Müdürü Doç. Dr. Bülent Cırık, katılımcılara hitap ederek projenin ayrıntılarıhakkında bilgi verdi.

Salonu dolduran Tavşanlılılar ve üniversitemizin öğrencileri Tiyatro Külliyen'e ve sahneledikleri En Büyük Haber oyununa tam not verdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Aralık 2019, Perşembe / 1018 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler