Rektörümüz Canlılar Dünyasını Tanıyalım Söyleşisine Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Kâzım Uysal, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Simav 19 Mayıs Ortaokulunda Canlılar Dünyasını Tanıyalım başlıklı söyleşiye konuşmacı olarak katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Canlılar Dünyasını Tanıyalım başlıklı söyleşiye katıldı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Söyleşileri etinliği kapsamında Simav 19 Mayıs Ortaokulunda düzenlenen etkinliğe, Rektörümüzün yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Simav 19 Mayıs Ortaokulu Müdürü Recep Gökçen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Canlılar dünyasından söz ederek, biyolog olarak yaşadığı deneyimleri öğrencilerle paylaşan Rektörümüzün, katıldığı bu Söyleşide ortaokul öğrencileri de canlılar dünyasının farklı yönlerini tanıma olanağı buldular.

Söyleşinin sonunda Müdür Recep Gökçen tarafından Prof. Dr. Kâzım Uysal'a teşekkür belgesi sunuldu. Rektörümüz de Simav 19 Mayıs Ortaokulu öğrencileri için hazırlanan Üniversitemizin altın anahtarını Recep Gökçen'e verdi.

Söyleşinin ardından Simav 19 Mayıs Ortaokulu tarafından yapılan açıklamada "Öğrencilerimiz için çok verimli olan söyleşi etkinliğinden dolayı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal'a ve organizasyonda emeği geçenlere 19 Mayıs Ortaokulu idaresi olarak teşekkür ederiz" denildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Aralık 2019, Çarşamba / 1558 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler