Tavşanlı MYO’da Dijital İşletmelerde Yönetim Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, Dr. Ahmet Güven ve Dr. Dursun Boz’un konuşmacı olduğu Dijital İşletmelerde Yönetim konulu konferansa ev sahipliği yaptı.

DPÜ Tavşanlı MYO'da Dijital İşletmelerde Yönetim konulu konferans düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuzun konferans salonunda düzenlenen konferansa konuşmacılar Kütahya Gürallar İcra Kurulu Eski Başkanı Dr. Ahmet Güven ve Kütahya Hava Radar Mevzi Komutanlığında görev yapan Dr. Dursun Boz'un yanı sıra DPÜ Tavşanlı MYO Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz Duran, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Emet Eti Bor Maden İşletmesi Teknik Müdürü Doç. Dr. Mehmet Savaş, meslek yüksekokulumuzun akademik ve idari personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.

Konferansın 'Dijital İşletmeler' başlıklı ilk bölümünde söz alan Dr. Ahmet Güven, günümüz insanlarının dijital dünyaya bakış açısı ve geçmişten günümüze dünyadaki hızlı gelişmelerden söz ederek, "Siz öğrencilerin kendilerini sürekli geliştirmeleri gerekiyor. Hızla değişen ve gelişen, küreselleşen dünyaya uyum sağlamanız için daha çok çalışmanız gerekiyor" dedi.

Dijital İşletmeler başlıklı bölümde konuşan Dr. Dursun Boz ise dijital alanda açılan ve ileride açılacak yeni iş alanları, dijital dünya çalışanları ve yeni oluşacak mesleklerden, mesleki liderlerden söz ettikten sonra, "Dijital işletmelerin yöneticileri ve yönetim biçimleri bilinen yönetim şeklinden farklı ve gelecekte daha da farklı olacak. Dijital dünyaya, işletmelerine, çalışanlarına ve yönetimine yeni bir anlaşyışla yönetilecek. Gençlerin de buna hazılıklı olmaları ve kendilerini de bu yönde geliştirmeleri gerekiyor" şeklinde konuştu.

Konferansın sonunda DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Duran ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, konuşmacılar Dr. Ahmet Güven'e ve Dr. Dursun Boz'a birer teşekkür belgesi sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Aralık 2019, Salı / 1294 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler