DPÜ Engelli Öğrenci Biriminden Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelli Öğrenci Biriminin personelleri ve öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Engelli Öğrenci Birimimizin personelleri ve öğrencileri ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçeleşen görüşmede Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Ali Osman Altınay ile birim personelleri ve öğrencilerimiz, geçen hafta oynanan Türkiye - İzlanda maçını tribünden seyretmeleri için düzenlenen etkinliğe destek veren Prof. Dr. Kâzım Uysal'a teşekkürlerini sundular. Ziyaretçiler sundukları çiçekle Rektörümüzün 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü de kutladılar.

Ziyaret sonunda Rektörümüz, Engelli Öğrenci Birimimizin koordinatörü, personelleri ve öğrencilerine teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Kasım 2019, Cuma / 1393 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,