DPÜ Şaphane Meslek Yüksekokulundan Geleceğe Nefes

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu tüm Türkiye genelinde Milli Ağaçlandırma Günü olarak kutlanmaya başlanılan 11 Kasım saat 11.11’de 11 milyon fidan dikim seferberliğine katıldı.

Üniversitemiz Şaphane Meslek Yüksekokulu da Geleceğe Nefes oldu.

Ülkemiz genelinde, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü öncülüğünde, 2023 noktada 11 milyon fidanın toprakla buluşması hedefiyle başlatılan Geleceğe Nefes seferberliğine Şaphane Meslek Yüksekokulumuz tüm akademik ve idari personelinin yanı sıra kalabalık bir öğrenci grubu ile katıldı.

İlçe protokolü ve diğer okullardaki öğretmenler ve öğrencilerinde katılımıyla gerçekleşen fidan dikim seferberliğine katılanlar, diktikleri fidanlarla ülkemizin geleceğine katkıda bulunmanın mutluluğunu ve sevincini birlikte yaşamış oldular.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Kasım 2019, Salı / 905 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,