Prof. Dr. Kazım Uysal Aşk-ı Nebi Sergisini Açtı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal Kredi Yurtlar Kurumu Dumlupınar Yurdu’nda Aşk-ı Nebi adlı serginin açılışını gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, KYK Dumlupınar Yurdu'nda Aşk-ı Nebi sergisinin açılışını yaptı.

Yurt binasında yapılan açılış törenine Rektörümüzün yanı sıra Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ve Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret'in katılımı ile gerçekleşti.

Müftü Hüseyin Hazırlar'ın okuduğu duanın ardından açılış kurdelesini Prof. Dr. Kâzım Uysal ile Hüseyin Hazırlar kesti. Açılan sergide, eserleri yapan yurt öğrenciler, eserlerin ne anlama geldiği hususunda tüm katılımcılara bilgiler verdi.

AÇILIŞ SONRASI ZİYARET

Açılışın ardından Hüseyin Hazırlar ve Feyzullah Gayret, Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın konuğu oldular.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede, Hazırlar ve Gayret, üniversitemizde devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Görüşmenin sonunda Rektörümüz, ziyaretlerinden dolayı Hazırlar ve Gayret'e teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Kasım 2019, Cuma / 980 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,