Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüzden Büyük Başarı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü yazdığı projelerle Ukrayna’ya hareketlilik için en yüksek hibeyi alan üniversite olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüz DPÜ'nün uluslararasılaşma hedefi yolunda bir adım daha attı.

Koordinatörlüğümüzce yazılan projeler sayesinde DPÜ, Ukrayna’ya hareketlilik için en yüksek hibeyi alan üniversite olmuştur. Avustralya’dan uluslararası kredi hareketliliğinde fon kazanan tek Türk eğitim kurumu olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, bir önceki dönem için de Arjantin ve Brezilya’ya yönelik bütçe alan tek üniversitesi olmuştu.

Sağlanan fonlar sayesinde öğrenci ve personelimizin Ukrayna, Arjantin, Brezilya, Bosna-Hersek, Cezayir, Fas ve Avustralya’ya hareketlilikler gerçekleştirmektedirler.

Elde edilen başarı hakkında bir açıklama yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, "Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, önümüzdeki yıllarda da uluslararası projeleri yazmayı sürdürecek. Eminim ki, gelecekte de bu tip başarılar, daha da geliştirilerek üniversitemizin yararına sunulacak. Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüzün ülkemizde Ukrayna’ya hareketlilik için en yüksek hibeyi alan üniversite olma başarısını kutluyor, kendilerine gelecekteki çalışmalarda başarılar diliyorum.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Kasım 2019, Cuma / 1449 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler