DPÜ Unilook Üniversite Tanıtım ve Tercih Günlerinde

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya’da düzenlenen Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günlerinde geleceğine yön vermek isteyen gençlerle deneyimlerini paylaştı.

DPÜ, Kütahya'da düzenlenen Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günlerine katıldı.

Hilton Garden Inn Kütahya'da başlayan ve iki gün sürecek olan ve Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden devlet ve vakıf üniversitelerinin katıldığı etkinlikte Kütahya'dan ve Türkiye'nin çeşitli lise öğrencileri ve velileri katıldı.

Öğrenciler Kütahya Dumlupınar Üniversitesine büyük ilgi gösterdikleri etkinlikte, okumak istedikleri bölümler ve DPÜ'de yerleşke yaşamı hakkında merak ettiklerini en yetkili ağızlardan öğrenme fırsatı buldular.

Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri yarına (5 Kasım) kadar sürecek.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Kasım 2019, Pazartesi / 1135 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,