DPÜ Savaşçı Dizisine Ev Sahipliği Yaptı

Televizyon ekranlarında dört sezondur sevilerek izlenen Savaşçı dizisinin bazı sahnelerinin çekimi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Savaşçı’nın bazı sahneleri Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde çekildi.

Üniversitemizin Evliya Çelebi Yerleşkesi’ndeki Rektörlük binası önünde yapılan çekimlerde, dizinin başrollerinden olan ve General Ahmet Kutalmış karakterini canlandıran Serhat Nalbantoğlu da çekimlerde rol aldı.

Çekimlerden önce seti ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, dizinin yönetmeni Şafak Bal ve oyuncu Serhat Nalbantoğlu ile kısa bir sohbet etti ve başarılar diledi.

REKTÖRLÜK BİNAMIZ GENELKURMAY BAŞKANLIĞI OLARAK KULLANILACAK

Çekimler hakkında konuşan dizinin mekân sorumlusu Mustafa Güneş, dizide Genelkurmay Başkanlığı olarak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlük Binasının kullanılacağını söyledi.

Dizinin sahnelerinin büyük kısmının Eskişehir’de çekildiğini ifade eden Mustafa Güneş, “İşlediğimiz konuya uygun mekânlar bulmak için zaman zaman Kütahya’ya da geliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Dumlupınar Şehitliği’nde de çekimler yaptık. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Bu çalışma ortamında hem oyuncular hem de çalışanlarımız işlerinde oldukça profesyoneller. Çok iyi bir uyum yakaladık” şeklinde konuştu.

Güneş, senaryoda mekânsal olarak bir devamlılık olması durumunda yeniden Kütahya Dumlupınar Üniversitesini tercih edeceklerini de sözlerine ekledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Eylül 2019, Pazartesi / 5134 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler