Kütahya İdare Mahkemesi Başkanı Turan’dan Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Turan’la Rektörlük makamında bir araya geldi.

Kütahya İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Turan, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversitemizin Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Ertuğrul Turan'ı Rektörümüzle birlikte, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Atilla Batur karşıladı. Turan'ın iki yeğeni de ziyarette kendisine eşlik ettiler.

Ertuğrul Turan, Rektörümüzün yeni görevinin hayırlı olmasını diledi ve kendisine görevlerinde başarılar diledi. Uysal da Turan'ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirtti ve kendisine görevlerinde başarı dileklerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Ağustos 2019, Salı / 2118 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,