Akademik ve İdari Personellerimizden Rektörümüz Uysal’a Ziyaretler Devam Ediyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin akademik ve idari personelleri Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan akademik ve idari personellerimizi ağırladı.

Üniversitemizin Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmelerde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Makine Mühendisliği,  Jeoloji Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü, Fizik Bölümü, İşletme Bölümü, Tarih Bölümü, Elektrik ve Elektronik Bölümü, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü,  Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Gediz Meslek Yüksekokulu, Hisarcık Meslek Yüksekokulu, Emet Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü akademisyen ve idari personelleri ile Üniversitemiz Analitik Düşünce Topluluğu, Rektörümüze yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, akademik ve idari personeller ile öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Ağustos 2019, Çarşamba / 2596 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler