DPÜ’de Yaz Okulu Zamanı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 2018-19 eğitim öğretim yılının yaz okulu dönemi bugünkü derslerle başladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin 2018-19 dönemi yaz okulunda ilk dersler bugün verildi.

Geçtiğimiz hafta yapılan ders kayıtlarının ardından kısa bir tatil yapan öğrencilerimiz yaz okulu için yeniden üniversitemize gelerek derslerine başladılar.

Bugün başlayan ve 3 Ağustos tarihine kadar devam edecek derslerin ardından yaz okulu sonu sınavları 5-7 Ağustos tarihlerinde yapılacak ve bu sınavlarda alınan notlar en geç 16 Ağustos'ta ilan edilecek.

19-20 Ağustos'ta yapıalcak yaz okulu sonu mazeret sınavlarının sonuçları da en geç 23 Ağustos tarihinde duyrulacak.

Yaz okulu akademik takvimi 10 Eylül'de yapılacak mazeret sınavları ile son bulacak ve bu sınavların sonuçları da 13 Eylül'de açıklanacak.

Öğrencilerimize yaz okulundaki derslerinde başarılar dileriz.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Temmuz 2019, Pazartesi / 2488 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,