Kütahya Dumlupınar Üniversitesine Yeni Fakülte

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bağlı Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesinin kurulmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesinin kurulmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul Kurulması, Kapatılması ve Adlarının Değiştirilmesi Hakkında 1157 sayılı karar uyarınca Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesinin kurulması hükme bağlandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak üniversitemizin eğitim kalitesine büyük katkısı olacak bu karardan dolayı öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç'a teşekkür ediyoruz.

Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesinin kurulmasında emeği geçen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Remzi Gören ve Senato üyelerineUygulamalı Bilimler Yüksekokulu yönetimine teşekkürlerimizi sunuyor, alınan bu kararın Üniversitemize değer katacağına inanıyoruz.

Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Üniversitemize ve Kütahya'mıza hayırlı olsun.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Haziran 2019, Salı / 8153 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler