DPÜ Ailesi İftarda Buluştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin her yıl düzenlendiği ve bu yıl Kütahya protokolünün de katıldığı geleneksel iftar yemeğinde Üniversitemizin tüm çalışanları birlikte oruç açtılar.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bedesten'de düzenlenen iftar yemeğine ev sahibi sıfatıyla Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve eşi Hatice Gören ile Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Barosu Başkanı Av. Ahmet Atam, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Kaan Erarslan ve Prof. Dr. Şükrü Şentürk, Genel Sekreter Vekilimiz Niyazi Şermet, Kütahya Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nafi Güral, üniversitemizin akademik ve idari kadrosu ve personelleri ile aileleri katıldı. Rektörümüz Gören ve eşi misafirlerini Bedesten'in önünde karşıladı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında "Gelenekli hale getirdiğimiz bu iftarı beşinci kez yapıyoruz. İftarımızı bu yıl ilk kez Kütahya protokolüne de açtık. Benim son olarak pazartesi günü aldığım rakam, bin 400'e yakın misafirimiz olduğu yönünde. Şu an sanıyorum burada bin 500 kişiyi ağırlıyoruz. Gelen, gelemeyen herkesin ramazanını tebrik ediyorum. Oruçlarınızın kabul olmasını diliyorum. Gelen misafirlerimizin ayaklarına sağlık. Herkese afiyet olsun" dedi.

İftar yemeğinin ardından yapılan iftar duasıyla etkinlik sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Mayıs 2019, Cuma / 2485 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler