Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman’dan Üniversitemize Ziyaret

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesindeki Kütüphanemizi, Mühendislik Fakültemizi ve Rektörlüğümüzü ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman'ı ağırladı.

Evliya Çelebi Yerleşkemizi ziyaret eden Dr. Ömer Toraman'ın ilk durağı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi oldu. Burada düzenlenen personel kahvaltısına katılan Vali Toraman'ı Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şükrü Şentürk, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Murat Zengin karşıladı.

Kahvaltı öncesinde personellerimizle tek tek tokalaşan Toraman, kahvaltı sonrasında da personellerimizle Kütüphanemiz ve kütüphanecilik hakkında sohbet etti.

Toraman daha sonra Mühendislik Fakültemizde öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin güneş enerjisiyle çalışan araçlar ürettiği DUSCART Atölyesi'ni ziyaret etti. Burada DUSCART üyeleriyle tanışan Dr. Ömer Toraman'a Takım Kaptanı Rıdvan Kuzlu, DUSCART'ın araçları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerimiz ziyaretlerinden dolayı Toraman'a teşekkür ettiler ve Toraman'ın kendilerine sunduğu destekler için kendisine bir onurluk sundular.

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, son olarak Rektörlüğümüzü ziyaret etti ve Rektörlük makamında Prof. Dr. Remzi Gören'le görüştü. Sohbet şeklinde geçen görüşmede Vali Toraman, Rektörümüzden üniversitede devam eden projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Görüşmenin sonunda Gören, ziyaretlerinden dolayı Dr. Ömer Toraman'a teşekkürlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Nisan 2019, Salı / 1326 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler