Manisa Celal Bayar Üniv. 83-52 Kütahya Dumlupınar Üniv.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Basketbol 1. Lig Karşılaşmaları’nın kadınlar kategorisinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesini 83-52 yendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, TÜSF Basketbol 1. Lig'deki ilk maçında Manisa Celal Bayar Üniversitesine 83-52 yenildi.

Üniversitemizin Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada oyunda üstünlüğünü yitiren Takımımız, Manisa temsilcisi karşısında etkili olamadı ve karşılaşmayı 83-52'lik skorla kaybetti ve 1 puan aldı.

EGE ÜNİVERSİTESİ FARKLI KAZANDI

Günün ikinci maçında Ege Üniversitesi, Selçuk Üniversitesini 85-19 yendi ve ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçlarla Ege Üniversitesi ilk maçların ardından 2 puanla liderliğe yükseldi. Aynı puana sahip Manisa Celal Bayar Üniversitesi averajla ikinci oldu. 1 puanlı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi üçüncü, Selçuk Üniversitesi de 1 puanla dördüncü sırada kendine yer buldu.

Grupta ikinci maçlar, 25 Nisan günü saat 13.00'te Kütahya Dumlupınar Üniversitesi - Selçuk Üniversitesi, saat 15.00'te de Manisa Celal Bayar Üniversitesi - Ege Üniversitesi programıyla oynanacak.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Nisan 2019, Çarşamba / 1267 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,