Rektörümüzden Kütahya Belediye Başkanı Işık’a Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ı ziyaret etti.

Kütahya Belediyesinin Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'e, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şükrü Şentürk ve Güvenlik Şube Müdürü Ramazan Tekik de eşlik etti. Rektörümüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'a Ahmet Yakupoğlu'nun iki ciltlik Anadolu kitabını hediye etti ve belediye başkanlığını tebrik ederek yeni görevinin hayırlar getirmesini diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Prof. Dr. Remzi Gören'e ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Nisan 2019, Cuma / 3330 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,