Tavşanlı MYO’dan Teknik Gezi

Tavşanlı MYO Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Programı öğrencileri Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine teknik gezi düzenlediler.

Tavşanlı MYO öğrencileri Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine teknik bir gezi düzenlediler.

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri programı öğrencilerinin katıldığı teknik gezide, MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Çelik ve Öğr. Gör. Deniz Kaptan da öğrencilerimize eşlik ettiler.

Gezide biyomedikal cihaz kalibrasyonlarını gözlemlendi. Ayrıca yetkililer de gezi boyunca öğrencilerimize bilgiler verdiler.

Etkinliğin sonunda Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Çelik ve Öğr. Gör. Deniz Kaptan, hastane yönetimine, Başhekim Op. Dr. İlker Özhan'a, Elektrik Elektronik Mühendisi Hüsnü Uluçay'a ve etkinlikte öğrencilerimize bilgi veren Caner Çakar'a teşekkür ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Mart 2019, Perşembe / 1131 defa okundu.