DPÜ Öğrencileri Köy Okulları İçin Koştu

DPÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına bağlı Toplum Gönüllüleri Topluluğu, köy okullarına destek vermeyi hedefleyen projeye fakındalık yaratılması için koşu etkinliği düzenlediler.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu üyeleri, Kütahya’daki köy okullarına destek toplanması ve yenilemesi konusunda farkındalık yaratmak için 5 km koştular.

DPÜ'nün akademik birimlerinin de yer aldığı Germiyan Yerleşkesinde bir araya gelen öğrencilerimiz yerleşke içindeki atletizm sahasında 5 km'lik bir koşu gerçekleştirdiler.

Toplum Gönüllüleri Topluluğu üyesi öğrencilerimiz, hem spor bilincini arttırmak hem de köy okullarındaki çocukların eğitimi daha sağlıklı ortamlarda almasını sağlamak amacıyla yürtülen Küçük Hayatlara Renkli Dokunuş projesinin gerçekleştirilmesi için koştuklarını ve her türlü desteğe açık olduklarını dile getirdiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mart 2019, Pazartesi / 1226 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,