TSSF Başkanı Özen’den Rektörümüze Ziyaret

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen'in yanı sıra TSSF Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Arslan, TSSF Spor Koordinatörü İrfan Kara ve TSSF Kütahya İl Temsilcisi Ayhan Karakoç ile DPÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürer de hazır bulundular.

Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleşen Sualtı Hokeyi U19 Türkiye Şampiyonasının ve  TSSF'nin etkinliklerinin konuşulduğu ve sohbet şeklinde geçen görüşmede TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, Olimpik Yüzme Havuzumuzun federasyona tahsisinden dolayı da Rektörümüze teşekkürlerini sundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ise geçmişte olduğu gibi bugün de sualtı sporlarına desteklerinin süreceğini ifade ederek, "Daha önce de TSSF'nin şampiyonalarına ev sahipliği yapmıştık. Uluslararası ölçütlerde olan Olimpik Yüzme Havuzumuz hem yerel hem de ulusal yarışmalara ev sahipliği yapması Üniversitemize ve Kütahya'ya değer katıyor. Gelecekte  dedüzenleyeceğiniz turnuvalarda sizi burada ağırlamaktan memnuniyet duyacağız" dedi.

Görüşmenin sonunda TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, rektörümüze teşekkür plaketi ve TSSF'nin hatıra fotoğraflarından birini sundu. Rektörümüz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hediyeler için Özen'e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Ocak 2019, Cuma / 1496 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler