Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Kuruldu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bağlı Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinin kurulmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinin kurulmasına hükmeden Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Bazı Enstitü ve Fakültelerin Kurulması, Bazı Enstitü, Fakülte ve Yüksekokulların Kapatılması Hakkındaki 576 sayılı Karar'a göre Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinin kurulması hükme bağlandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak Tavşanlı'nın ekonomisine, eğitim kalitesine, kültür ve sanat hayatına büyük katkısı olacak bu karardan dolayı öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç'a teşekkür ediyoruz.

Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinin kurulmasında emeği geçen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Remzi Gören ve Senato üyelerine, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu yönetimine, Tavşanlı Kaymakamlığına, Tavşanlı Belediye Başkanlığına, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasına da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyor, alınan bu kararın Üniversitemize, Tavşanlı'ya, Kütahya'ya hayırlı olmasını diliyoruz.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Ocak 2019, Salı / 11042 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler