Yükseköğretim Kalite Kurulunun DPÜ Ziyareti Sürüyor

Yükseköğretim Kalite Kurulunun (YÖKAK), Kütahya Dumlupınar Üniversitesindeki saha ziyaretleri devam ediyor.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı Üniversitemizde saha ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretler kapsamında YÖK kalite süreçlerini tamamlayan üniversitemizin Evliya Çelebi Yerleşkesi'ne gelen Prof. Dr. Sultan Taşçı başkanlığındaki 7 kişilik YÖKAK Değerlendirme Takımı, ilk görüşmesini Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'le gerçekleştirdi. Görüşmede Üniversitemizin kalite güvence sistemine ilişkin konular ele alındı.

YÖKAK Değerlendirme Takımı ziyaretlerinin ilk gününde ayrıca Üniversitemizin Senato Üyeleri, Yönetim Kurulu, Kalite Komisyonu, Dış Paydaşları ile Mühendislik ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleriyle bir araya geldi.

YÖKAK Değerlendirme Takımının ziyaretleri ikinci gün Üniversitemizin enstitüleri ve meslek yüksekokullarında gerçekleştirildi. Günün ilk bölümünde Eğitim Bilimleri, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitümüz ile Gediz ve Kütahya Teknik Bilimler MYO'nun akademik ve idari personelleri ve öğrencileriyle yapılan görüşmeleri, Üniversitemizin idari birimlerinin yöneticileriyle yapılan görüşmeler izledi.

Günün son bölümünde ise YÖKAK Değerlendirme Takımı Üniversitemizin Araştırma Merkezlerinin Müdürleri ile Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofisi yöneticileriyle bir araya geldi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Aralık 2018, Salı / 2045 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler